fi_FI
  • sv_SE ?>
  • ?>

Ostoskori:

0 tuotetta - 0,00 €
Ostoskori on tyhjä.

Edullinen varaosakauppa!

Tietosuojalauseke

TIETOSUOJASELOSTE

Tällä tietosuojaselosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa käsittelystä.
Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Ollikainen.fi:n palveluita.
Asiakkaidemme yksityisyydensuoja on tärkeää Ollikainen.fi:lle ja noudatamme kaikkia yksityisyyden
suojaa koskevia säännöksiä kuten Henkilötietolakia ja EU:n 25.5.2018 alkaen sovellettavaa tietosuoja-asetusta.

Ollikainen.fi on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa siihen mitä tietoja käytetään.
Rekisteröitynyt asiakas voi halutessaan rajata tietojen käyttöä joko omalla asiakassivulla, ottamalla meihin yhteyttä
sähköpostitse (info@ollikainen.fi) tai soittamalla asiakaspalveluumme puh: 010 4254700. Keräämämme tiedot voidaan jakaa käyttäjän antamiin,
verkkopalveluiden käytöstä havainnoituihin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

REKISTERIN YLLÄPITÄJÄ

Ollikainen Automotive Oy
Kallisenhaara 3
90400 OULU
Y-tunnus: 2688626-8
info(at)ollikainen.fi

MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN

Asiakkaan antamat tiedot:
- Asiakkaan nimi (etu ja sukunimi)
- Lähiosoite, postinumero ja paikkakunta
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot

Palvelujen käytön perusteella ja analytiikan avulla kerätyt tiedot:
- Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
- Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite
- Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot
- Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet
- Tuotearvostelut

Tietojen pääasiallinen lähde on käyttäjä itse, omasta myymälästä, kentällä työskentelevien myyntiedustajilta näiden lisäksi
saatamme saada lisätietoja yhteistyökumppaneiltamme, esimerkiksi luottopalvelujen tarjoajalta.
Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi Internetin kautta.


MIHIN TIETOJANI KÄYTETÄÄN

- Asiakkuuden ylläpitämiseen
- Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
- Ollikainen.fi:n toiminnan ja palveluiden kehittämiseen
- Asiakaskokemuksen parantamiseen
- Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
- Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
- Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen
- Väärinkäytösten estämiseen

HENKILÖTIETOJEN SUOJAAMINEN, KÄSITTELY JA SÄILYTTÄMINEN

EU:n 25.5.2018 tietosuoja-asetuksen uudistuksen mukaisesti olemme ottanut huomioon kaikissa henkilötietojen käsittelyissä.
Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja käsittelyltä. Henkilötietojen käsittely tapahtuu ainoastaan oman koulutetun
henkilökuntamme toimesta työtehtävien suorittamiseen liittyen tehtävän vaatimassa laajuudessa.

Osalle tietoa lainsäädäntö asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle, kuten:
- Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto   henkilötietoja tai ei.
- Kuluttajakauppaa koskevien vastuiden täyttäminen.
- Järjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen
  verkkokaupan asiakkaillemme.
- Riittävien varmuuskopioiden ottaminen kaupan tietokannoista ja järjestelmistä tietojen turvaamiseksi,
   virhetilanteiden korjaamiseksi ja tietoturvan sekä jatkuvuuden varmentamiseksi.

ASIAKKAAN OIKEUDET

Asiakas voi milloin vain pyytää:
- Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista.
- Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä.
- Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista.

Henkilötietoja tai niiden poistamista voi pyytää sähköpostitse asiakaspalvelustamme info@ollikainen.fi.
Tietojen tarkastelu tai poistaminen edellyttää asiakkaan tunnistamista. Niitä tietoja, joiden säilyttämiseen on lakisääteinen velvollisuus,
emme pysty poistamaan. Suostumuksen uutiskirjemarkkinointiin voi peruuttaa uutiskirjeen alalaidasta tai asiakastililtä.

 
VOIDAANKO TIETOJANI LUOVUTTAA KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten.
Tietosi välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle. Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille.
Informoimme tietopyynnöistä aina myös asiakasta, jos se on lain puitteissa sallittua.

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:
- Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
- SMS-kumppanille, kun tekstiviestien lähetys on sallittu
- Kuljetusliikkeelle, jos valittu toimitustapa on kuljetus noutopisteeseen, lähimpään postiin tai perille asti
- Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa
- Luotonmyöntäjälle, asiakkaan valitessa maksutavaksi luottoyhtiön laskun tai osamaksun
- Osalle huoltoyhtiöistä välitetään tilaukseen liittyviä tietoja huollon yhteydessä
- Perintäyhtiölle, laskujen erääntyessä ja siirtyessä perintään
- Tullille, tuotteita verottomana ostettaessa (Ahvenanmaa)

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Ollikainen.fi kerää muiden verkkokauppojen tapaan automaattisesti tietoa evästeiden (cookies) avulla.
Evästeet eli päätelaitteen selaimen ja palvelimen väliset pienet tekstitiedostot tallentuvat asiakkaan selaimelle ja ovat
voimassa tietyn ajan jonka jälkeen ne poistuvat. Evästeillä kerättävää tietoa käytetään esimerkiksi
verkkokaupan käytön analysointiin ja markkinoinnin seurantaan.

Hyödynnämme Google Analyticsia, Google Tag Manageria, Google AdWordsia, Google Display Networkia ja Google DoubleClick
sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin sekä myyntiin liittyvässä analytiikassa ja suostumuksellasi myös markkinoinnin kohdentamisessa.
Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua.

 Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä.


MITEN VOIDAAN VÄLTTÄÄ JA POISTAA EVÄSTEITÄ


Käyttäjä voi aina valita selaimestaan, mitä evästeitä sallii, estää tai poistaa. Tämä toiminto riippuu käytetystä selaimesta.
Jos käytät useita selaimia, evästeet tulee poistaa kaikista selaimista. Lisää teknisiä neuvoja saat kunkin selaimen tukisivulta.
Yleisimpien selainten tukisivut ja Flash-evästeiden poisto-ohjeet löytyvät tästä:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (all browsers)
iPhone, iPad ja muita Apple
Phones (Android)
Phones (Windows 7)